Redován 14/1/2021. La Policia Local de Redován ha detingut a un individu com a presumpte autor d’un intent de robatori a l’interior d’un establiment comercial de la localitat. Els fets es van produir el passat 10 de gener sobre les onze i mitja de la nit, quan la telefonada d’un veí a la central policial va alertar que s’escoltaven colps a l’interior de l’establiment en qüestió.

 

Els agents es van personar de manera immediata en el comerç, en el qual van poder comprovar en un primer moment que s’havia forçat la persiana d’accés i fracturat el cristall de la porta. La ràpida reacció del veí i la intervenció policial va permetre sorprendre encara a l’interior del comerç al presumpte autor de l’intent de robatori, que s’havia agotzonat i amagat per a intentar passar desapercebut per als funcionaris sense aconseguir-ho. L’home va ser detingut i lloc a la disposició de la Guàrdia Civil de Callosa de Segura perquè s’instruïren les diligències oportunes.

 

Es dona la circumstància que és el tercer detingut per la Policia Local en el que va d’any per fets similars. Les altres dues persones van ser capturades en la matinada de l’1 de gener quan també es disposaven presumptament a robar a l’interior d’un establiment comercial. A això se suma la localització, a final d’any, dels causants d’una sèrie d’actes vandàlics en l’edifici de la Tercera Edat.