A la reunión ha asistido el secretario general de la subdelegación del Gobierno en Alicante, así como la Guardia Civil, el Cuerpo Nacional de Policía, la Policía de la Generalitat Valenciana y la Policía Local de Redován. La junta ha estado presidida por la alcaldesa de Redován, Nely Ruiz y le han acompañado los concejales de Seguridad Ciudadana y Urbanismo, Adrián Ballester y José Nájar, respectivamente.
A la reunió ha assistit el secretari general de la subdelegació del Govern a Alacant, així com la Guàrdia Civil, el Cos Nacional de Policia, la Policia de la Generalitat Valenciana i la Policia Local de Redován. La junta ha estat presidida per l’alcaldessa de Redován, *Nely Ruiz i li han acompanyat els regidors de Seguretat Ciutadana i Urbanisme, Adrián Ballester i José *Nájar, respectivament.
L’edil de Seguretat Ciutadana, Adrián Ballester, ha recordat que el Ple de l’Ajuntament “ja va demanar a la subdelegació del Govern a Alacant i al Ministeri de l’Interior que dote de més nombre d’agents de Guàrdia Civil a la comandància de Callosa de Seguretat”. Una petició que segons l’edil “és una reivindicació que tenim clar que és molt necessària ja que els municipis que depenem d’aquesta comandància hem han crescut molt amb el pas dels anys, i necessitem de més agents per a millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans”.
En la Junta Local de Seguretat també s’han tractat actuacions policials en matèria d’estrangeria, drogues, medi ambient i violència de gènere, als quals l’alcaldessa de Redován ha agraït el treball exercit per les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat. “El nostre objectiu és clar, volem millors serveis i major seguretat per als veïns. Els nostres agents fan una labor encomiable i, per això, vull agrair el seu treball i vocació de servei públic”, ha assegurat l’alcaldessa, *Nely Ruiz.