Redován 16/2/2022. L’Ajuntament de Redován, a través de la Regidoria de Serveis Socials, ha posat en marxa la modernització tecnològica del Centre de la Tercera Edat, i ja prepara la reforma de la planta baixa d’aquest edifici. La regidora responsable de l’àrea, Marisol Ibáñez, ha explicat que part de les noves adquisicions s’han realitzat amb subvencions obtingudes per la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Inclusió i de la Diputació Provincial d’Alacant.

En el cas de la Generalitat, una ajuda de 10.201,51 euros ha permés la compra de deu portàtils, una pissarra digital i una altra blanca que substitueix a la tradicional de guix. “Amb aquest material que ja tenim ací realitzarem tallers, amb l’objectiu que les persones majors de Redován aprenguen a usar les noves tecnologies i puguen tindre autonomia, per a realitzar tràmits en línia o per a gaudir de l’oci a través de les plataformes digitals o qualsevol tipus de retransmissions en streaming”. Per part de la Diputació ha concedit una altra subvenció, en aquest cas de 870 euros, amb la qual s’ha comprat una pantalla i un projector per a la planta baixa.

98.391 euros de la Diputació per a actualitzar la planta baixa

Marisol Ibáñez explica que el propi edifici és el que s’emporta la major inversió, ja que l’Ajuntament ha actuat en els últims mesos per a canviar el sòl i les portes de la primera planta, mentre que la Diputació Provincial d’Alacant ha concedit una ajuda de 98.391 euros amb els quals es procedirà a la reforma de tota la planta baixa. “És la zona que s’ha quedat més obsoleta, i el que volem és que estiga d’acord amb la resta de l’edifici de manera que les nostres persones majors puguen gaudir plenament de les seues instal·lacions”.