L’Ajuntament de Redován ultima els tràmits per a posar a la disposició de la Conselleria de Sanitat la parcel·la necessària per a la construcció del nou centre mèdic del municipi. Així ho ha indicat el regidor de Presidència, José Nájar, qui ha relatat la labor desenvolupada i que espera que puga culminar en els pròxims mesos amb l’aprovació, per part del Ple, de la cessió dels terrenys “ja que la Conselleria de Sanitat té en el pressupost d’este any 100.000 euros destinats a la redacció del projecte i la contractació de la direcció d’obra”, ha afirmat l’edil.

 

La parcel·la en qüestió es troba en l’Avinguda de la Diputació Provincial d’Alacant i al costat de la Plaça Comunitat Valenciana, una bona ubicació en la zona d’expansió de Redován, molt prop del centre i amb bona comunicació. Disposa d’una superfície de 1.872,61 metres quadrats, “la qual cosa permetrà construir unes dependències molt majors a les actuals i, per tant, ampliar els servicis respecte als que es presten en l’actual consultori”, ha precisat el regidor.

 

L’Ajuntament de Redován va enviar el mes de febrer passat l’última documentació sol·licitada, en total, 111 documents entre informes, plans, estudis, certificats, diligències, etc. Amb això s’ha informat de manera favorable des de la Conselleria de Sanitat i ara són els servicis de Patrimoni els que han d’acceptar el sòl. El Consistori treballa ja en la modificació de l’inventari de béns municipal per a incorporar este sòl, i en el moment en què es tinga, en un termini aproximat de dos mesos, es podrà elevar a Ple la cessió de la parcel·la. “Este serà el principi de la construcció del centre mèdic, però també el final d’un procés llarg i farragós que per fi acaba i permet iniciar els tràmits perquè Redován compte, com més prompte millor, amb les instal·lacions sanitàries que la nostra població mereix”, ha conclòs Nájar.