L’Ajuntament de Redován vol que la costa de setembre siga menys acusada per a la ciudanía redovanense amb la posada en marxa, el pròxim dia 12, del Bo Consum. Aquesta campanya subvencionada per la Diputació Provincial d’Alacant permetrà adquirir bons per valor de 10, 20 o 40 euros, dels quals els usuaris solament pagaran la meitat, ja que l’altre 50% ho aportarà l’Ajuntament. Els bons, que podran adquirir-se tant en línia a través de la web bonosredovan.es com físicament a l’Ajuntament amb cita prèvia, es podran canviar solament en els comerços i establiments hostalers que s’han sumat a la campanya i que es poden consultar en tota la cartelleria que s’ha realitzat sobre el Bo Consum.

La regidora de Comerç, Maite Martínez, ha animat als i les redovanenses a formar part d’aquesta campanya “bé siga a través dels seus comerços i locals d’hostaleria o bé amb l’adquisició dels vals i consumint, perquè es tracta d’una iniciativa que beneficiarà i repercutir en l’economia del nostre municipi”. A més, ha afegit, aquest mes de setembre “tenim la doble oportunitat de preparar-nos amb el Bo Consum per a l’inici del curs o per a gaudir en els nostres bars i cafeteries durant les festes que estem celebrant”.

Redován compta amb un total de 59.085 euros en vals que es podran canviar a partir del dia 12 de setembre en la citada pàgina web, i de manera presencial a l’Ajuntament sempre que s’haja sol·licitat cita prèvia en el 96 675 40 25. “Això suposa posar en circulació 118.170 euros per a beneficar al comerç i l’hostaleria local, per això volem que els bons arriben al major nombre possible de persones, així que, a més d’adquirir-los en línia, les persones que no saben o no poden manejar internet, no es queden sense els seus vals”, ha precisat Martínez. Els bons podran adquirir-se i consumir-se fins al 12 d’octubre, si bé estaran a la venda mentre quede crèdit disponible.

L’edil de Comerç ha precisat que el màxim de bons que pot comprar una persona és d’un total de 100 euros de valor facial, és a dir, 50 euros que pagarà el consumidor i altres punts que s’aportaran per part municipal.