• L’agent Antonio Ruiz Hernández deixa el seu càrrec per a retirar-se després de més de trenta anys de pertinença al cos municipal de policia
La plaça de l’Ajuntament de Redován ha sigut el lloc on aquest matí s’ha desenvolupat l’acte en reconeixement a la labor i als serveis realitzats en el municipi per l’agent de la Policia Local, Antonio Ruiz Hernández, durant la seua carrera professional. Aquest acte s’ha dut a terme amb totes les mesures de seguretat sanitàries a causa de la Covid-19. Ruiz Hernández procedirà a retirar-se després de trenta-dos anys formant part d’aquest cos, tretze anys al capdavant del mateix com a Oficial Cap. Ruiz ha recordat els seus inicis en 1988 com a Policia a Redován i ha agraït als alcaldes i regidors que han passat per l’Ajuntament, així com a tots els treballadors municipals, la seua col·laboració i ajuda en l’acompliment de la seua labor. També ha recordat als agents que ho han acompanyat tots aquests anys. “Ha sigut un plaer treballar amb tots. Malgrat la tristesa que em produeix deixar el treball he d’entendre que tot té un principi i un final. Ha arribat el moment de gaudir del temps lliure, perquè la vida és breu i el món molt ample”, ha assegurat el policia.

L’acte va comptar amb les intervencions de l’alcaldessa de Redován, Nely Ruiz, el regidor de Seguretat Ciutadana, Adrián Ballester, a més de la participació de familiars, afins i companys de l’homenatjat, en el qual va procedir a estampar la seua signatura en el llibre d’honor del municipi i a la recepció d’una placa honorífica. Així mateix, i tal com ha indicat l’alcaldessa, “en l’últim Ple Municipal es va aprovar per unanimitat sol·licitar davant la Generalitat Valenciana el Diploma d’Honor de Jubilació, un dels més alts reconeixements a nivell autonòmic a la trajectòria professional”.

L’alcaldessa ha destacat la professionalitat i la labor d’aquest agent, ja que “ha sigut un honor i un privilegi comptar en la localitat amb un agent de policia com Antonio, entregat a la seua labor i sempre dedicat a ajudar als seus veïns i al municipi”. Per part seua, el regidor de Seguretat ha assegurat que “no podíem acomiadar d’una altra manera a aquest agent immillorable, que a més d’exercir les seues funcions de manera impecable, és i sempre ha sigut una figura molt volguda per a tots els *redovanenses”.

Antonio Ruiz és llicenciat en Ciències Policials. Nomenat Oficial cap de Policia en 2007, en 2014 va rebre la medalla de l’Orde del Mèrit Civil atorgada pel Ministeri d’Afers exteriors. També ha sigut distingit amb la medalla al Mèrit Policial amb distintiu blanc de l’Ajuntament de Redován en 2015, i més recentment, amb la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blanc de la Generalitat Valenciana per la seua excel·lent trajectòria professional en vint-i-cinc anys de servei.