La Policia Local de Redován va detindre ahir a dues persones per un presumpte delicte de robatori amb força en una granja avícola de la localitat. Els agents van rebre una trucada de l’amo de l’explotació avícola qui va manifestar que dues persones havien entrat dins de la nau i que els havien poguts retindre.
Els policies van arribar al recinte i es van trobar a un dels assaltants fora del recinte i un altre a l’interior de l’explotació retingut per l’amo d’aquesta. El presumpte lladre va confessar que havia entrat a robar, però que només volia emportar-se un o dos palets de fusta per a vendre’ls posteriorment, i que havia anat amb el seu company, que es trobava fora vigilant per a emportar-se els palets en un cotxe.
Els presumptes autors del robatori van ser sorpresos per l’amo de la fàbrica quan va arribar a treballar i va ser quan es va adonar que els presumptes lladres havien accedit a la finca a través d’un buit de la tanca i saltant un xicotet mur.
Finalment els assaltants van ser detinguts i traslladats a la caserna de la Guàrdia Civil de Callosa de Segura per un presumpte robatori amb força de les coses en grau de temptativa.