Redovà 12/9/2018. La rotonda de la N-340 a l’altura del Barri Sant Carlos de Redovà s’ha convertit en una altra de les reivindicacions històriques en infraestructures de l’Ajuntament, i avui s’ha posat sobre la taula del director general de Carreteres del Ministeri de Foment, Javier Herrero. El responsable estatal ha mantingut una reunió amb l’alcalde de Redovà, Emilio Fernández i els regidors Adrián Ballester i Nely Ruiz, una trobada en el qual s’ha compromès al fet que la citada rotonda, que ha d’acabar amb un dels punts negres d’aquesta carretera nacional, estiga acabada al desembre del pròxim any 2019.
Herrero ha indicat que en aquests moments el projecte, que va ser aprovat de forma provisional al setembre del 2016, fa ara dos anys, “ha passat el període d’al·legacions i sobre la base de l’estudi de les mateixes ha patit una modificació i ha sigut aprovat de nou de manera provisional amb data 22 d’agost, la qual cosa fa necessari un nou tràmit d’informació pública”, ha expressat l’alcalde redovanense. Fernández ha afegit que “Foment ja ha sol·licitat a la demarcació de Carreteres de la Comunitat Valenciana que engegue aqueix tràmit d’informació pública”. En ell s’assenyalarà la utilitat pública i la necessitat urgent d’ocupació dels béns i drets als quals afecte el replanteig del projecte així com la reposició dels serveis afectats”.
Quan passe el tràmit d’exposició pública es podrà passar a licitar i engegar una obra que té un pressupost base de licitació de 2.233.954,24 i que comprèn tot el projecte de seguretat vial, condicionament d’interseccions, reordenació d’accessos i tractament de la travessia entre els punts kilométricos 691+800 i 697+800, tram Redovà-Albatera. L’alcalde de Redovà ha considerat important “el fet que el projecte seguisca avance amb una tramitació que tots desitjaríem que fóra més àgil i ràpida”, i ha esperat que “els terminis que ens ha donat el director general puguen complir-se, ja que aquesta rotonda és una infraestructura molt necessària per als qui transiten per aquesta carretera però especialment per als veïns i veïnes del Barri Sant Carlos de Redovà”.