El Ple de l’Ajuntament de Redován ha aprovat per unanimitat de la Corporació, la suspensió de la taxa de terrasses a bars, restaurants i cafeteries de la localitat per a enguany. Aquest és el tercer exercici consecutiu que s’adopta aquesta mesura, amb la qual, tal com explica el regidor d’Hisenda, José Nájar, “pretenem fer costat al sector hostaler que ha sigut i és un dels més afectats per la pandèmia”.

L’edil afig que aquest 2022 “ja no hi ha tantes ajudes econòmiques com en els anys anteriors, per la qual cosa des de l’Ajuntament de Redován hem considerat continuar amb la suspensió de les taxes de les terrasses per a, d’alguna manera, propiciar la seua instal·lació i animar a la ciutadania a consumir en elles de manera que els beneficis es queden en el nostre municipi”. D’aquesta manera, el Ple va donar el vistiplau a la modificació de l’Ordenança Fiscal Reguladora de la Taxa per Ocupació de Terreny d’Ús Públic Local amb taules, cadires, tribunes i tablados amb finalitat lucrativa.

Entre altres coses, durant la sessió plenària celebrada dijous passat, també es va donar el vistiplau al Pla d’Igualtat de l’Ajuntament de Redován així com al canvi de denominació del carrer José María Pemán, que a partir d’ara passarà a dir-se carrer Adolfo Suárez.