La Trobada Anual d’Escalada reunirà en la localitat a amants de l’escalada, el senderisme o el salt base i als coneguts escaladors Iker i Eneko Pou

Redován es convertirà, el cap de setmana del 21 al 23 d’octubre, en la capital dels esports de muntanya de la Comunitat Valenciana. Aqueixos dies se celebra en el municipi, amb el Poliesportiu El Passos com a ‘camp base’, la Trobada Anual d’Escalada de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana. Un esdeveniment que compta amb la implicació del Club de Muntanya de Redován i la col·laboració de l’Ajuntament redovanense. El regidor d’Esports, Ramón López, ha recordat que “la nostra serra és un lloc molt concorregut i conegut a nivell nacional per a la pràctica dels esports de muntanya, ja que a les seues magnífiques característiques se suma la nostra estupenda climatologia, que permet fer esport durant tot l’any”.

La Trobada Anual de Muntanya comptarà amb la seua jornada principal el dissabte 22 d’octubre, si bé es donarà per iniciat el divendres 21 amb l’obertura de l’alberg i zona d’acampada del Poliesportiu Els Passos a partir de les set de la vesprada. El dissabte a partir de les huit del matí es continuarà amb la recepció i inscripció de participants, i a les huit i mitja començaran les activitats (escalada, senderisme, vies *ferratas, etc). A les 9.00 hi haurà una exhibició de salt base i a les set de la vesprada els coneguts escaladors Iker i Eneko Pou donaran una conferència titulada ‘Ajuda a pujar Pou.Una vida encordados’. Aquesta trobada tindrà temps per a la solidaritat, amb un sorteig solidari, i un concert que tancarà la jornada del dissabte. El diumenge 23 al matí començarà amb activitats esportives des de primera hora del matí, i la trobada culminarà amb el lliurament de trofeus a partir del migdia.

“S’ha preparat tot perquè les persones que vinguen a participar puguen instal·lar-se en l’alberg del Poliesportiu Els Passos, on comptaran amb tot el necessari per a passar el cap de setmana”, ha indicat Ramón López, qui ha assegurat “que aquesta trobada també serà molt positiu per a l’economia del nostre poble, ja que els participants tindran l’oportunitat de comparar en el nostre comerç i degustar la nostra cuina en els locals d’hostaleria”. El regidor ha especificat que les inscripcions també poden realitzar-se a través de la web de la Federació https://tienda.femecv.com/product/187 encara que també es realitzaran en el poliesportiu previ a l’inici de les jornades.