Redován rep aquest divendres una nova edició de la Senda del Poeta. Enguany l’IVAJ repeteix edició virtual, és a dir, que es podran seguir a través de la web de l’Institut Valencià de la Joventut els esdeveniments dels municipis en els quals aquest camí hernandià realitza parada, i la primera, després de l’eixida a Orihuela, és a Redován, localitat de naixement del pare del poeta universal. L’Ajuntament de Redován, a través de les regidories de Joventut i Educació, ha preparat un acte que tindrà lloc a les 11.30 hores en la Plaça de la Pau al qual, tal com indica la regidora Rebeca Martínez *Rufete, “convidem a acudir a les persones de Redován que ho desitgen, ja que no hi haurà senderistes però sí que podem comptar amb públic en un lloc ampli i on es pot guardar la distància de seguretat, com és la Plaça de la Pau”.

L’edil ha explicat que en aquest acte es comptarà amb la participació de l’alumnat del Col·legi Sagrats Cors, que interpretarà una cançó i recitaran poesies en record de Miguel Hernández, de la mort del qual es commemora el 80 aniversari el pròxim 28 de març. A continuació, es durà a terme el nomenament de Senderista d’Honor 2020, un títol que no es va poder entregar a causa del COVID-19 i que es donarà enguany a Antonio Hurtado Martínez. El Senderista d’Honor rebrà una placa commemorativa i el document amb l’acord del Ple del seu nomenament.

“Lamentem no poder recuperar del tot la normalitat i rebre als senderistes al nostre poble, però esperem que aquesta edició de la Senda del Poeta puga ser seguida per moltes persones a través de la web de l’IVAJ i puguen gaudir amb l’acte que hem preparat”, ha dit Martínez. La regidora ha animat als *redovanenses al fet que s’acosten i gaudisquen de nou amb l’esperit de la senda “i obrim boca per a l’any que ve, en el qual recuperarem la total normalitat d’un esdeveniment que és referència en tota Espanya del qual Redován forma part”.