L’Ajuntament de Redován posa en marxa un dels projectes que tenia arracades de rebre una subvenció, ja aprovada, per part de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i amb l’objectiu de millorar, modernitzar i dotar d’infraestructures i serveis el Polígon Industrial Sant Carles. L’alcaldessa, Nely Ruiz, va signar ahir l’acta de replanteig juntament amb la direcció tècnica de l’obra, que correspon a l’empresa Llit, i l’empresa que la durà a terme, Construccions Zaplana Caselles.

El regidor d’Urbanisme, David Ballesta, ha precisat que estos treballs, que estaran llestos dins d’al voltant de tres mesos, “suposaran un important salt de qualitat a l’entorn d’este polígon al qual diàriament acudeixen centenars de persones a treballar, però que també s’usa, per exemple, com a ruta per a caminar o fer esport des del nucli urbà”. El Consistori redovanense ha tingut en compte tots els usos que es donen al polígon i per tant, les obres inclouen també una zona d’esplai amb jocs biosaludables.

El gruix d’esta actuació el compon la senyalització d’identificació dels carrers del polígon, amb senyals horitzontals de trànsit i un directori d’empreses i serveis a l’entrada des de la N-340 i la millora de l’enllumenat públic a través d’il·luminació led, que millora també l’eficiència energètica de la zona. També es dotarà al polígon de càmeres de seguretat d’alta resolució connectades amb la Policia Local. David *Ballesta ha precisat que igualment es tenen en compte en el projecte les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda. Així, l’itinerari per als vianants és continu (sense interrupcions brusques, escalons solts, etc), les reixetes podran ser transitables tant per a persones caminant com en cadira de rodes o amb carrets de compra o bebé i els bancs i papereres, a més de ser accessibles, no entorpiran en cap moment ni actuaran com a obstacle en l’itinerari per als vianants.

El pressupost d’estos treballs, IVA inclòs, ascendeix a 182.549,30 euros “una inversió tan important com necessària en una zona del nostre municipi que, per les seues característiques i ubicació, cada vegada més empreses trien per a situar-se”, ha dit el regidor d’Urbanisme, qui ha afegit que “una vegada culminem les obres, tindran a més l’incentiu que siga una zona atractiva, sostenible i amable amb les persones”.