Els treballadors tindran un contracte de sis mesos de duració gràcies al programa de foment de l’ocupació EMCORP per a majors de 30 anys

L’Ajuntament de Redován ha anunciat la contractació de dues persones per a dur a terme tasques de neteja i manteniment a l’entorn de l’àrea recreativa de l’Ermita de la muntanya de Redován. La contractació s’ha realitzat gràcies a una subvenció de 19.718 euros rebuda des de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i emmarcada dins del pla EMCORP del Servei d’Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana ‘Labora’ per al foment de l’ocupació per a majors de 30 anys en col·laboració amb les corporacions locals.

La regidora d’Ocupació de Redován, Maite Martínez, ha manifestat que l’objectiu d’aquesta actuació és doble: “mantindre en bones condicions aquest paratge tan representatiu del nostre municipi i, al mateix temps, afavorir la contractació i l’ocupació entre els habitants de Redován”. Així, els nous peons duran a terme actuacions de neteja i cura d’aquest entorn, “per a realitzar tant labors de manteniment de les taules, bancs, papereres i barbacoes de l’entorn, com de neteja de residus sòlids i fems que allí es troben i que són resultat del seu ús pels redovanenses”, ha indicat l’edil.

Els nous empleats es van incorporar als seus llocs de treball amb un contracte d’una duració de sis mesos. La regidora ha indicat així mateix que “és a través d’aquesta mena d’actuacions, sol·licitant totes aquelles subvencions que siguen beneficioses per a Redován i els seus veïns, com reforcem el nostre compromís com a equip de govern de reduir la desocupació en el municipi tot el que siga a la nostra mà”.