Redován 3/11/2017. L’Ajuntament de Redován incorpora, a partir de dijous que ve, el nou Servici d’Orientació Laboral que prestarà una tècnic del Consorci Econòmic del Baix Segura (Convega) als desocupats de la localitat. L’objectiu d’este servici, tal com explica la regidora d’Ocupació, Maite Martínez, no és un altre que “ayudar a les persones en situació de desocupació a connectar amb les empreses, una trobada que considerem que pot propiciar-se a través del Convega”.

Les persones interessades poden sol·licitar cita o informació a través del telèfon 629651644 o l’email susi@convega.com, així com acudir de manera presencial tots els dijous de 9.00 a 14.00 hores a l’Ajuntament. La tècnic realitzarà tutories individualitzades, una anàlisi de la situació laboral, establirà objectius professionals i donarà els primers passos per a inserció laboral amb tot tipus d’informació i assessorament, tant a la recerca d’ocupació com en aspectes personals relacionats amb l’ocupació laboral. De la mateixa manera donarà informació professional per a l’ocupació, on facilitarà informació sobre el mercat de treball, formació i servicis relacionats que s’oferixen des de distintes entitats.

Maite Martínez anima als redovanenses que estan en desocupació a “que facen ús d’este servici, perquè els ajudarà a connectar amb el mercat laboral”;. L’edil recalca que no està dirigit a un perfil de parat en concret, per la qual cosa poden assistir tant jóvens com desocupats de llarga duració, etc. La regidor ha agraït igualment la predisposició de Convega a treballar amb un sector de la societat, el dels parats “que ens preocupa, i molt, en Redován”.

Desocupació Juvenil

Respecte al sector de desocupats jóvens, Redován va acollir fa uns dies, també junt amb Convega, una xarrada sobre el Pla Emprén Jove Vega Baixa dirigit a menors de 25 anys inscrits en el Servef, “una acció que pretén repetir-se el 20 de novembre i que continuarà en el temps, amb accions formatives dirigides a este sector de la población”, assegura l’edil.