L’Ajuntament de Redován, a través del cap de la Policia Local, ha participat en la reunió de coordinació entre els responsables policials de Callosa de Segura, Cox-Granja i Redován. Els tres comandaments han acudit a una iniciativa de la Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament callosí amb l’objectiu de coordinar la seguretat entre les tres poblacions.

La reunió tenia com a objecte establir un pla de coordinació de seguretat entre les 3 poblacions limítrofes. D’aquesta manera, es realitzaran de manera conjunta i aleatòria punts coordinats de verificació del trànsit en les zones frontereres. La regidora de Seguretat de l’Ajuntament de Callosa, Rocío *Cuadrado ha indicat que “estem convençuts que aquesta iniciativa funcionarà molt bé en el control de trànsit i de seguretat entre els tres municipis. L’enteniment i el treball amb les policies locals de Cox-Granja i de Redován, és fantàstic, i això redundarà en positiu en la seguretat de la població dels tres municipis”.

Callosa de Segura, Cox-Granja i Redován sumen una població conjunta superior als 35.000 habitants, a més del pas itinerant de milers de persones, que transiten els termes municipals diàriament.

L’alcaldessa de Redován, *Nely Ruiz, ha assegurat que aquest tipus d’accions coordinades entre les policies locals “són molt importants, i suposen un pas més en l’estreta col·laboració que des de fa anys mantenen les policies locals dels nostres municipis, a més d’amb els Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat”. La regidora redovanense ha afegit que, a més, “ens permet reforçar els controls de trànsit i seguretat que fins ara hem realitzat amb mitjans propis, però amb més efectius gràcies a la suma d’agents de les tres poblacions”.

Des de l’ajuntament de Cox, el regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Pertusa, ha manifestat que “el treball coordinat entre els tres municipis és una garantia per a millorar, fins i tot si cap, la qualitat del servei que redunda en la ciutadania” alhora que ha destacat “la gran labor que es porta realitzant des de fa anys i el resultat es plasma amb aquest acord que millora els recursos i ens fa més eficients i efectius en treballar en equip”.