Prop de 300 alumnes i alumnes de les escoles de música del Baix Segura i el Baix Vinalopó es donaran cita els caps de setmana de l’1 i 2 de juliol i del 8 i 9 de juliol a Redován per a participar en el XVIII Concurs Comarcal d’Interpretació Musical que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Redován. L’esdeveniment ho han presentat hui en el municipi la regidora de Cultura, Clara Ezcurra, que ha estat acompanyada de Leandro L. Vilató, president comarcal de FSMCV en el Baix Segura i el Baix Vinalopó.

La Casa de la Música ‘Antonio Ibáñez Serrano’ de Redován serà l’epicentre d’este concurs, mostrant una vegada més, com ja va fer l’alcalde, Emilio Fernández en l’assemblea comarcal on es va donar a conéixer que la localitat seria la seu, “que el suport de l’Ajuntament de Redován amb les bandes de música és total i absoluto”.

En esta ocasió són 28 les societats musicals que prendran part en la competició, on els xiquets i xiquetes tindran l’oportunitat de demostrar el seu talent musical enfront de companys d’altres municipis. Leonardo L. Vilató ha assegurat que “el nivell de preparació que tenen és excepcional”, una dada que ha recolzat en la gran quantitat “de èxits collits per les societats musicals de la comarca en els certàmens a què acudix, tant provincials com autonòmics, nacionals o internacionals”.

Per part de l’Ajuntament de Redován, Clara Ezcurra ha explicat que s’han organitzat algunes activitats lúdiques, ja que s’ha organitzat Una Trobada d’Escoles de Música que tindrà lloc junt amb el concurs “y que s’ha dissenyat perquè també puguen participar els alumnes i alumnes més xicotets de les escoles i que encara no compiten”. Estos dos caps de setmana replets de música culminaran amb l’entrega de premis, el 9 de juliol a les 19.00 hores en la Casa de la Música ‘Antonio Ibáñez Serrano’ de Redován, un acte que finalitzarà amb un concert de tots els participants en la competició.