El municipi de Redovà entra de ple en les festes nadalenques durant aquest llarg cap de setmana, i sobretot a partir del diumenge 9 de desembre. Les regidores de Festes i Comerç, Nely Ruiz i Maite Martínez  respectivament, han presentat avui les activitats nadalenques que es desenvoluparan en la localitat per a celebrar aquestes dates tan entranyables.

Abans de les reunions familiars i d’unes dates d’estar en la llar, les dones de el municipi podran gaudir d’un dia d’excursió a la ciutat de Benidorm. Organitzada per la regidoria de Benestar Social, inclou una visita turística al centre de la ciutat.

“Un dia de convivència i de diversió que esperem que les dones del nostre poble gaudisquen en un ambient diferent i tinguen un moment d’oci i distracció acompanyades de altres dones”, ha manifestat Ruiz. La principal novetat de la programació d’enguany és la celebració d’un mercat ambulant nadalenc aquest pròxim diumenge en la plaça de la Pau a partir de les 10.30 i fins a les 20.00 hores. L’edil de Comerç ha informat que “es tracta d’un mercat ambulant en el qual participaran establiments del nostre municipi, una activitat que en aquesta època de compres i regals cerca afavorir el comerç local”. Juntament amb el mercat ambulant es realitzarà una degustació i elaboració d’embotits a càrrec dels carnissers de la localitat.

Una programació d’activitats per a tota la família

Els més xicotets tindran l’oportunitat de passar-li-ho en gran el diumenge 16 de desembre, amb el Festival Infantil de Nadal, organitzat per la Parròquia San Miguel Arcàngel. I és que “són els xiquets i xiquetes el principals protagonistes en aquests dies plens de màgia”, ha expressat la regidora de Festes, “amb aquestes activitats especialment dirigides a ells”. El festival començarà a partir de les 17.00 hores, en la Casa de la Música Antonio Ibáñez Serrano.

Així, l’esperada visita de Papà *Noel al municipi serà el dissabte 22 de desembre a les 11.30 hores, “que portarà il·lusió a tots els xiquets de la localitat”, i que “estarà acompanyat durant el mateix de l’Associació de Ball i de la banda Unió Musical de Redovà”, ha informat l’edil. Arribat ja el mes de gener, el Patge Real aterrarà a Redovà a partir de les 17.00 hores del dijous 3, acompanyat de moltes sorpreses”.

La visita del patge servirà com a preàmbul a la gran Cavalcada dels Reis Mags, que es desenvoluparà des de les 17.30 hores del 5 de gener pels carrers de Redovà i en la qual també participaran personatges infantils. Per a finalitzar la seua intervenció, Ruiz ha convidat a la participació en aquestes activitats de els veïns i veïnes del municipi, manifestat el seu desig que “siguen del grat de tots i ens unisquen en la celebració d’aquestes dates tan properes i familiars”.