Redovà 25/10/2018. Redovà explicarà la pròxima primavera amb dues instal·lacions molt demandades per la població i perseguides pel govern municipal des de fa anys. El Pla d’Obres i Serveis de la Diputació Provincial les farà possibles amb un pressupost de 450.000 euros i es tracta de la creació d’una Sala d’estudi 24 hores i una altra d’exposicions, en la segona i tercera planta respectivament de l’antiga casa dels mestres. Les dues noves plantes explicaran, cadascuna, amb una superfície de 270 metres quadrats i permetran la instal·lació de tot el mobiliari necessari perquè puguen complir amb la seua funció una vegada culminen els treballs, alguna cosa previst per a finals del mes d’abril.
Aquest edifici, tal com recorda l’alcalde de Redovà, Emilio Fernández, “es va demolir l’any 2014 per a engegar una primera fase d’obres que va suposar l’ampliació, en la planta baixa, del saló de convivència del Centre Cultural de la Tercera Edat”. Fernández explica que “el que fem ara és culminar aquest projecte que de nou compta amb fons provincials i que ja ha començat a materialitzar-se perquè puga estar llest el pròxim mes d’abril”.
El regidor ha assegurat que l’aula d’estudi 24 hores “va a permetre que els nostres estudiants, sobretot els nostres joves, tinguen un lloc en el qual preparar els seus exàmens sense necessitat d’eixir de Redovà”, mentre que la sala d’exposicions “va a permetre a l’Ajuntament fomentar, juntament amb les nostres associacions culturals, l’organització de mostres artístiques de qualsevol índole i fer que el nostre municipi es convertisca en un focus cultural per a la Vega Baixa”.