• Totes dues localitats tenen com a objectiu l’intercanvi cultural, musical i educatiu que s’iniciarà a través d’estudiants de l’IES i la Unió Musical

Redovà 24/4/2019. Els municipos de Redovà i Saint Aubin de Médoc han certificat en la localitat francesa l’agermanament iniciat el mes d’octubre passat a Redovà i aprovat pel Ple de l’Ajuntament de Redovà al novembre de 2018. L’alcalde, Emilio Fernández, al costat del primer edil de Saint Aubin, Christophe Duprat, ha rubricat l’agermanament amb la seua signatura, un acte que ha tingut com a testimonis a la presidenta del Comité d’Agermanament, Patricia Arnaud i Alberto Martínez en representació del Comité de Redovà. Aquest agermanament pretén un intercanvi cultural, musical i educatiu entre tots dos municipis.

La visita a Saint Aubin de Médoc té una durada de tres dies “i l’objectiu és posar en marxa projectes de forma immediata”, ha dit Emilio Fernández, qui ha puntualitzat que els primers seran “d’intercanvi d’estudiants tant de la nostra Unió Musical com de l’IES Jaime de Sant Ángel”.

Un tramvia anomenat ‘Ville de Redovà’

L’alcalde de Redovà ha agraït igualment el fet que s’haja denominat un dels tramvies de la ciutat de Bordeus com ‘Ville de Redovà’. Fernández ha especificat que el transport compta “amb la inscripció del nostre escut i sobre la porta s’especifica que som una localitat germanada amb Saint Aubin de Médoc, tot un orgull per al nostre poble”. El primer edil ha agraït aquest gest a Patrik Bobet, president de la Metropoli de Bordeus, durant la recepció realitzada a l’expedició redovanense.