La localitat acull este diumenge la seua VII Carrera Popular amb motiu de les Festes Patronals. La cita ha sigut presentada este matí pel regidor d’Esports, Ramón Escarabajal, l’alcalde, Emilio Fernández i l’edil de Festes, Nely Ruiz.

Enguany la Regidoria d’Esports ha volgut transmetre el seu suport a l’esportista local Alex Carrillo, una jove promesa. El cartell anunciador de la carrera és l’esportista local durant una de les seues carreres.

La prova d’enguany començarà a les 10.00 hores des de la plaça Miguel Hernández i tindrà un recorregut de 5 quilòmetres, una volta i deu quilòmetres, dos voltes.

L’organització realitzarà una arreplega solidària d’aliments no peribles per a Cáritas de Redován, amb l’objectiu de repartir-los entre les persones més necessitades.

Els aliments s’entregaran just abans d’arreplegar el dorsal. La prova comptarà amb avituallament durant tot el recorregut, que serà totalment pla, i tindrà trofeus per als tres primer classificats masculí i femení de cada categoria. També hi haurà un premi per als dos clubs més nombrosos. L’any passat va tindre lloc després de la carrera una menjar per a tots els assistents i públic d’una hamburguesa gegant. Enguany hi haurà una paella d’arròs i cervesa gratuïta per a tots i totes.

Els interessats poden fer les seues inscripcions, amb un cost de 9 euros, a través de la web de ‘www.asuspuestos.com’. Les inscripcions es tancaran demà divendres a les 12.00 hores. “Esta és una carrera totalment plana, per això atrau a molts esportistes que intenten batre els seus marcas”, ha assegurat Escarabajal i ha afegit que “invitamos a tots els veïns de la comarca a participar o a veure esta carrera popular”. El regidor també ha volgut agrair la col·laboració de totes les empreses, així com associacions locals, Comissió de Festes i la Policia Local, Protecció Civil, entre altres. Per la seua banda, l’alcalde, Emilio Fernández, ha invitat tots els veïns a disfrutar d’un esdeveniment esportiu que cada any “supera les expectativas”.