Notícies
Pasta Flora
Ingredients: ¾ Kg. De farina. 6 Rovells d'ou. ¼ Kg. De mantega. ½ got de Jerez. ½ cullereta de bicarbonat. ¼ kg. de sucre. Cabell d'Angel. Preparació: En un bol es blandea la mantega, se li afegeixen els rovells d'ou, el sucre, el xerès, la farina i el...
Mantecados
Ingredients: 1 kg. De mantega blanca. ¾ Kg. De sucre. 2 kg. De farina. 3 ous. Ratlladura de llimona. Canela. Preparació: Batre la mantega a punt de pomada; tirar el sucre, els ous, la ratlladura de llimona i la farina. Pastar a consciència. A sobre d'una...
Magdalenes d’oli
Ingredients: 6 ous. ½ Kg. De sucre. ½ Kg. De farina. ½ got d'oli. 1 i ½ got petit de llet. 5 paperetes de gasosa, banques. 5 paperetes de gasosa, blaus. Ratlladura de llimona. Motlles de paper. Preparació: Es separen les clares i es munten a punt de neu,...
Farinetes amb arrop
Ingredients: 1,5 litres d'aigua. 1/4 Kg. De farina. Matafalua. Arrop per banyar-les. Sal. Preparació: De l'aigua, separar en un bol ¼ de litre per dissoldre la farina, col·locant-la després per a evitar la formació de grumolls. Posar l'aigua a bullir juntament...
bunyols
Ingredients: 2 lliures de formatge fresc, mòlt 1 ½ de farina de blat de moro 2 ous batuts ¼ de tassa de llet 1 culleradeta de sucre oli Preparación: Se mezclan todos los ingredientes, se amasan hasta lograr una masa suave. Se forman bolitas con las manos húmedas y se...
Almojábanas
Ingredients: ¼ Kg. De farina 3 tasses petites d'aigua. 1 tassa d'oli d'oliva. 5 ous. Mel. Preparació: En una paella es posa l'oli i l'aigua, quan arrenqui el bull s'aboca la farina d'un cop i es remou amb una cullera de fusta fins que la massa no s'enganxi. Es deixa...
Ametllats
Ingredients: 1 kg. D'ametlla mòlta. ¾ Kg. De sucre mòlt. 6 ous. Hòsties. Cabell d'àngel. Dolç de gemmes: 6 rovells d'ou. 6 cullerades de sucre. 1 tros de canyella en branca. Ratlladura de llimona. Preparació: En un bol es barregen les ametlles, el sucre i els ous i es...
Redován dóna suport a la campanya #StopAhogados per reduir les morts en platges i piscines
Redován, 18/5/2017. La Real Federación Española de Salvamento y Socorrismo ha sol·licitat el suport de la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) en la seva campanya de prevenció d'accidents en instal·lacions aquàtiques i espais aquàtics naturals. Es...
L’Ajuntament rebaixa a 11 dies el període mitjà de pagament a proveïdors en el primer trimestre de 2017
Redován 05/03/2017. L'Ajuntament de Redován paga les factures als seus proveïdors en un medi d'una vegada des que es presenten al Consistori. Aquesta informació converteix a l'administració local redovana en una de les que menys tard en fer efectiu el pagament de les...
Resolució ajuda IBI Social
Finalitzat el termini de presentació d'alegacions i / o documentació de les sol·licituds d'ajudes habitatge IBI exercici social 2016 i després de la redacció de sol·licituds realitzada per la comissió avaluadora reunida el dia 13 de desembre de 2016 de conformitat amb...










