L’alcaldessa de Redován,Nely Ruiz Peral, acompanyada pels membres del seu equip de govern, ha donat hui a conéixer les competències que cadascun d’ells ostentarà durant els pròxims quatre anys. Aquestes àrees han sigut aprovades en el Ple d’Organització de l’Ajuntament que va tindre lloc ahir. Ruiz ha destacat la creació de la Regidoria de Projectes Europeus que buscarà fons per a invertir a l’Ajuntament, de la qual s’ocuparà Lidia Belmonte, una de les noves incorporacions a l’equip de govern, qui també gestionarà les àrees de Comerç, Formació i Ocupació i Personal.

José Nájar Chávez continuarà sent primer tinent d’alcalde i portaveu de l’equip de govern, una tasca que compartirà amb Marisol Ibáñez, qui també tindrà la segona tinença d’Alcaldia. Tots dos regidors comptaran pràcticament amb les mateixes àrees que han tingut fins ara, fent-se càrrec Nájar de Presidència, Hisenda, Contractació i Serveis Jurídics, i Marisol Ibáñez de Benestar Social, Igualtat, Tercera Edat, Dona, Infància, Seguretat Ciutadana, Emergències, Policia i Trànsit.

Ramón López Escarabajal, per part seua, serà regidor Medi Ambient, Infraestructures i Serveis, Parcs i Jardins i Cementeri, mentre que Clara Ezcurra gestionarà les àrees de Cultura, Turisme, Sanitat i Educació. Les altres dues noves cares de l’equip de Nely Ruiz tindran la tercera i quarta tinences d’Alcaldia, i en el cas de David Ballesta, les regidories d’Urbanisme, on s’inclou desenvolupe urbà i polígons industrials i Aigua. Adrián Ballesta s’encarregarà de les àrees d’Esport i Joventut, completant així l’equip de govern de l’Ajuntament de Redován.

L’alcaldessa es reserva les competències de Festes per a realitzar les labors relatives a festes patronals i dels barris, així com la coordinació d’activitats amb associacions festeres i Junta Festera. Respecte a la representació redovanense en els organismes supramunicipals, la titular en tots ells serà Nely Ruiz, que comptarà com a suplents amb Clara Ezcurra en els consells escolars tant del col·legi com de l’institut; Lidia Belmonte com a suplent en Convega; Ramón López com a suplent del Consorci d’Extinció d’Incendis; David Ballesta com suplemente en la Mancomunitat de Canales del Taibilla; Marisol Ibáñez com a suplent en la Mancomunitat de Serveis Socials La Vega; David Ballesta com a suplent en l’entitat de sanejament i depuració i finalment, Nely Ruiz titular i Ramón López suplent en el Consorci del Pla Zonal de Residus.

També quedaran conformades en el Ple d’organització les comissions d’Urbanisme, Hisenda i Educació, amb dos integrants del PSOE, una de Vox i quatre del PP, així com la Junta de Portaveus, composta pels portaveus de cada grup municipal.