La Trobada Anual d’Escalada de la Federació d’Esports de Muntanya de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb el Club de Muntanya i l’Ajuntament de Redován, reunirà en el municipi aquest cap de setmana a més de 300 persones. Així ho ha anunciat hui el regidor d’Esports, Ramón López, acompanyat pel president del Club de Muntanya, José Vegara, els qui han manifestat la seua satisfacció pel gran acolliment d’aquesta cita, així com per l’impacte turístic que tindrà sobre Redován “ja que el nostre municipi, molt conegut ja per ser un dels millors escenaris d’Espanya per a practicar esports de muntanya, es convertirà en l’epicentre d’aquestes disciplines i es podrà conéixer encara més”, ha dit Ramón López.

El regidor d’Esports ha especificat que per a donar cabuda a totes aquestes persones s’ha habilitat un alberg amb capacitat per a 50 persones en el Poliesportiu Els Passos, a més d’una zona d’acampada i una altra per a caravanes “de manera que els qui ens visiten puguen gaudir de l’experiència segons els seus gustos, necessitats i inquietuds”.

La Trobada Anual d’Escalada comença demà amb la recepció d’assistents. El dissabte, després del desdejuni del qual gaudiran totes les persones inscrites. A partir de les huit i mitja del matí començaran les activitats d’escalada, senderisme i via*ferrata, i també es comptarà amb una exhibició de salt base. El plat fort d’aquesta jornada que es desenvoluparà en el Poliesportiu Els Passos arriba a les set de la vesprada, amb la conferència ‘Aupa *Pou. Una vida encordados’, en la qual els germans Iker i Eneko Pou, escaladors i alpinistas professionals mundialment coneguts, comptaran la seua experiència a les muntanyes més belles i difícils del món. La jornada culminarà amb un sopar amenitzat per*The Power Band.

Ja el diumenge i després de les activitats en la serra, a les 12.30 hores es farà lliurament dels trofeus als clubs participants. Un acte en el qual també es realitzaran sortejos de regals donats per les signatures col·laboradores en la trobada. Al migdia es procedirà a la clausura d’una trobada “del qual des de l’Ajuntament de Redován ens enorgulleix poder ser seu i per tant referència en el món de l’escalada a nivell nacional”. Tant Ramón López com José Vegara han animat al públic a acostar-se i gaudir una estona “del gran ambient del qual gaudirem en el Poliesportiu Els Passos en un cap de setmana, a més, en el qual tot apunta que la meteorologia ens acompanyarà i serà excel·lent per a la pràctica d’esports de muntanya, com és habitual en la nostra serra”.