Redován 6/15/2017. Les activitats per als més petits de Redován es multipliquen una vegada que han acabat els seus obligacions escolars. Amb la intenció de conciliar la vida laboral i familiar en el mes de juliol es van posar en marxa des de l’Ajuntament o en col·laboració amb altres organismes i institucions multitud d’activitats que han relatat els regidors de Benestar Social, Nely Ruiz; Esports, Ramón López y Cultura, Clara Ezcurra. D’aquesta manera es podrà elegir en funció dels gustos de cada persona entre fer esport, optar per la vessant musical o per l’educació en les diferents escoles que es posaran en marxa en les properes setmanes.

Nely Ruiz ha donat compte de l’Escola de Verano Vegavacaciones de la Mancomunitat La Vega, que té precisament aquesta concepció de suport a la família possibilitant la concertació a la vegada que serveix com a espai educatiu favorecedor de la convivència i l’aprenentatge. “El joc és la fórmula elegida tant per divertir-se com per fomentar la creativitat, la interculturalitat, l’igualtat o la convivència”, ha dit el concejo. El termini d’inscripció finalitza el divendres 16 de juny i l’escola es desenvoluparà del 26 de juny al 31 de juliol en horari de 9:00 a 13:30 hores, de dilluns a divendres, al Col·legi Sagrats Corazones.

Nely Ruiz ha recordat que les fitxes d’inscripció es poden recollir a l’Ajuntament o a través de la web de la Mancomunitat i que “cal presentar-la emplenada, amb fotocòpia de la targeta sanitària o assegurança privada de salut, a l’Ajuntament”, així com a A través del correu electrònic redovan@mancomunidadlavega.es per al cas del municipi, ja que aquesta escola també es desenvolupa a la resta de localitats amb presència de la Mancomunitat.

En deportes, l’escola que tindrà lloc al Poliesportiu Els Passos del 3 al 28 de juliol aglutinarà nombroses disciplines, tal com va comentar el regidor Ramón López. Els nens i nenes de 5 a 12 anys als que van dirigits a aquesta escola practicaran futbol, ​​bàsquet, balonmano, voleibol, baseball, badminton, esgrima, senderisme, gimcanes, jocs tradicionals i jocs aquàtics. “De les 8.45 a les 9.15 de la matinada es realitzarà l’entrada a l’escola, i fins a la d’onze hores es desenvoluparan les activitats”, va indicar l’alcalde que va precisar que igual que a l’entrada, es dóna una mitja hora per a la recollida de l’alumnat, D’una a una i mitjans de la migdia.

El cost de l’escola és de 30 euros la quinzena i 50 el mes complet, i les inscripcions es poden realitzar a l’Ajuntament. En aquest cas, s’ha de sol·licitar la carta de pagament, realitzar el pagament i adjuntar el justificant juntament amb la fitxa d’inscripció. Ambos documents (inscripció i carta de pagament) així com les instruccions a seguir es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Redován, en els següents enllaços: https://www.redovan.es/instrucciones-para-realizar-la-carta -de-pagament-en-les-escoles-esportives-municipals-cursos-de-natació-i-tenis / i https://www.redovan.es/abierto-el-plazo-para-inscribirse-en-las- Escoles-esportives-de-estiu-2017 /

En relació a la Cultura, la responsable municipal, Clara Ezcurra, va anunciar les activitats relacionades amb la música que es van a desenvolupar en les properes setmanes. Destacat que el dissabte 24 a les 12.00 hores la Casa de la Música acollirà l’fi de curs dels alumnes de la Unió Musical, amb un tribut al grup ABBA al que va animar a assistir “per veure els nostres nens i nenes interpretar temes del famós Musical com ‘Mamma mia!’ O ‘Dancing Queen’ “.

Seguint amb la música, Ezcurra va recordar que fins al dia 20 l’horari d’inscripció per a l’Escola de Verano de la Unió Musical de Redován és obert, que tindrà lloc del 26 al 30 de juny i del 3 al 7 de juliol. El preu és de 35 euros i els que estan interessats en apuntar-se a fer-ho a la Casa de la Música, de dilluns a dijous de 17.30 a 20.00 hores. En aquesta escola d’estiu hi haurà tallers de manualitats, música, teatre, dansa, dibuix i ioga, a més de la piscina i la possibilitat de reforçar els coneixements musicals i des de l’organització es anima participar “als nens i nenes que mai han estudiat música Perquè pot despertar les seves inquietuds “.

Per últim, la concejal va explicar que també s’obre el termini de matrícula per a l’accés a la Unió Musical de Redován fins al dia 30 d’aquest mes, i es poden realitzar les gestions de dilluns a divendres de cinc a vuit de la tarda.