Redován 29/12/2021. L’Ajuntament de Redován torna a beneficiar-se dels programes de Labora de la Generalitat Valenciana EMPUJU i ECOVID, tots dos amb finançament del Fons Social Europeu. Sobre la base d’ells s’ha contractat, durant un any, a quatre persones, dos menors de 30 anys i dos aturats majors d’aqueixa edat, que exerciran labors de conserge en instal·lacions municipals i peó d’obra de paleta.

La regidora d’Ocupació, Maite Martínez, ha assegurat que aquest tipus de programes són “molt importants per a l’Ajuntament de Redován, perquè donem l’oportunitat a dues persones joves a introduir-se en el mercat laboral, mentre que d’altra banda, dos aturats de més de 30 anys tenen un contracte d’un any i garanteixen un sou per a les seues famílies durant aqueix temps”.

El programa EMPUJU compta amb una subvenció concedida a l’Ajuntament de Redován de 32.192 euros i les contractacions s’estenen del 20 de desembre d’aquest 2021 al 19 de desembre de 2022. En aquest cas, un dels joves contractats desenvoluparà labors de peó de construcció per a manteniment d’espais públics urbans, i en el segon, un conserge per a vigilància i custòdia de les instal·lacions municipals. En el cas del programa ECOVID de la Comunitat Valenciana, que té com a objectiu afavorir la recuperació de la crisi en el context de la pandèmia de la COVID-19 i les seues conseqüències socials, la subvenció és de 34.00,32 euros. Les dues persones contractades exerceixen la seua labor des d’aquest passat dilluns 27 de desembre fins al 26 de desembre de 2022, i també desenvoluparan labors de *consejer per a vigilància i custòdia de les instal·lacions municipals (obrir i tancar instal·lacions i altres funcions pròpies dels conserges”.