L’Ajuntament de Redován ha posat en marxa la que és la primera pista de pàdel municipal de la localitat en el Poliesportiu Els Passos. Aquesta infraestructura, construïda al mateix temps que s’han reformat dues de les pistes de tennis ja existents, ha sigut sufragada amb fons del Pla +Esport de la Diputació Provincial d’Alacant. La totalitat de l’actuació ha suposat una inversió de 48.288,01 euros, i ha sigut projectada per l’arquitecte redovanense Sergio Pina i executa per l’empresa, també de Redován, Grup Zaragoza.

El regidor d’esports, Ramón López, ha assegurat que des de l’Ajuntament “fomentem l’esport en qualsevol modalitat, però en aquesta ocasió hem volgut parar atenció als esports de raqueta per la gran afició que tenen al nostre poble, així com per la demanda de nombroses persones que consideraven que al nostre poliesportiu li faltava una pista de pàdel com la que es podrà començar a usar a partir de demà”.

Ramón López al costat de l’alcaldessa, Nely Ruiz, ha estat aquest matí en les instal·lacions per a anunciar “la imminent posada en marxa de la pista de pàdel, totalment gratuïta, i que ja es pot reservar en el poliesportiu”. L’alcaldessa ha assegurat “que el pàdel compta amb nombrosos aficionats a Redován, i ara podran practicar el seu esport favorit sense necessitat d’eixir de Redován”.