L’Ajuntament de Redován ha volgut que enguany, la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, se centre en la labor realitzada en aquesta matèria pel Col·legi Sagrats Cors, i, per tant, s’ha celebrat aquesta jornada amb l’alumnat i professorat del col·legi. El centre escolar desenvolupa des de fa diversos cursos el projecte ‘RedovánpolisGo! El poble sostenible’ que acaba de rebre el primer premi a nivell nacional en categoria de salut, benestar i alimentació en el XII Concurs Escolar ‘Cuidem el Medi Ambient’. El regidor de Medi Ambient, Ramón López, ha assegurat que “valia la pena retardar un dia la celebració d’aquest dia que va tindre lloc ahir diumenge, per a poder compartir-la amb un actiu tan important en la cura del medi ambient a Redován com és el col·legi”.

L’edil, que ha estat acompanyat per la regidora d’Educació, Rebeca Martínez, i l’alcaldessa, Nely Ruiz, així com personal directiu del col·legi i responsables de *Redovánpolis,  ha afegit que aquests tallers i activitats “volem que servisquen com a mostra d’agraïment de tot el poble de Redován al treball que es desenvolupa en el centre escolar, ja que és molt important que contribuïm a millorar el medi ambient des de la infància i a les nostres cases, a través del reciclatge, la reutilització d’objectes i amb això, reduïm els residus que generem”. En aquest sentit, ha recordat que en moltes ocasions són els xiquets i xiquetes els qui porten a la seua casa tot l’aprés i animen als seus pares a reciclar.

Durant el matí s’han celebrat diferents activitats entre les quals ha destacat la presentació de l’hort escolar municipal ecològic, “que ve a enriquir aqueix projecte mediambiental i sostenible del col·legi i per a que la seua posada en marxa també s’ha col·laborat des de l’Ajuntament”, ha dit el regidor.

Per a la seua realització han comptat amb la col·laboració del Consorci Vega Baixa Sostenible, que ha desenvolupat els tallers de reciclatge i els xiquets i xiquetes han tingut l’oportunitat de veure de prop el camió que s’encarrega del servei de recollida d’estris, així com la barredora d’última generació que s’empra en la neteja de carrers de Redován “que hem retolat amb el logotip del projecte del col·legi, perquè puga donar-se a conéixer en tot el nostre poble”, ha indicat l’alcaldessa.