L’Ajuntament de Redován ha realitzat una actuació de millora en la zona verda situada al carrer Gabriel Miró del Barri El Racó. Amb una inversió d’entorn de 12.000 euros, aquest espai públic compta ara amb una zona de *calistenia amb escala horitzontal, barra simple, espatlera i barres paral·leles, repintat de les parets i bancs i instal·lació de paviment de goma amortidora homologada. L’alcaldessa, *Nely Ruiz, i el regidor de Parcs i Jardins, Ramón López Escarabajal, han visitat hui el resultat dels treballs realitzats en l’últim mes i mig.

López Escarabajal ha explicat que l’Ajuntament ha sufragat part d’aquesta obra, en concret s’ha encarregat de la decoració de les parets que envolten aquest parc, mentre que la resta és una millora inclosa en el contracte de l’empresa que realitza el manteniment dels espais verds en el municipi.

“Aquesta és una de les diferents actuacions que estem realitzant per a adaptar i millorar els nostres parcs i jardins sobre la base de les necessitats de les persones que els usen diàriament”, ha assegurat el regidor. Ramón López ha recordat que l’Ajuntament de Redován ha actuat ja, entre altres, en la Plaça de la Salut, en el Barri Morrongo, ara en El Racó, “i la pròxima obra serà en la zona de jocs infantils de la Plaça Miguel Hernández per a així, a poc a poc, realitzar intervencions en tots els parcs i places de la nostra localitat que tantes persones gaudeixen diàriament”.

Per part seua, la primera edil *redovanense ha posat l’accent en el fet “que la reforma d’aquest parc era necessària, ja que estava en bastant mal estat, i a més s’ha realitzat després de reunir-nos amb els veïns de la zona i conéixer quines són les seues inquietuds i necessitats, sobre la base de les quals s’ha procedit a fer realitat aquesta actuació”.