La nova i esperada infraestructura sanitària tindrà 900 metres quadrats en dues plantes i l’objectiu és millorar l’atenció sanitària dels veïns

L’alcalde de Redovà, Emilio Fernández, i el regidor de Sanitat, Francisco Martínez, s’han reunit avui amb la directora general d’Eficiència de la Conselleria de Sanitat, Carmelina Pla. L’objectiu d’aquesta trobada era abordar diferents qüestions tècniques pendents sobre els terrenys en els quals l’Ajuntament té prevista la construcció del centre de salut en el municipi.

Fernández, que s’ha mostrat satisfet amb el resultat de la reunió, ha manifestat que el nou centre de salut “comptarà amb una planta baixa i una superior amb un total aproximat de superfície construïda de 900 metres quadrats”. L’alcalde ha precisat que l’edifici comptarà amb “espai suficient per a l’atenció primària dels nostres veïns i veïnes”.

En la reunió amb la directora general s’ha acordat que els tècnics de Sanitat revisen la planimetria del futur edifici de manera que puga procedir-se a la segregació de la parcel·la, l’últim escull per a engegar el projecte de construcció. Així, després de la reavaluació de l’estat del procediment, es remetrà una relació del projecte final que permetrà l’eixida a concurs per a la concessió de la construcció del centre, ha precisat el primer edil redovanense.

Emilio Fernández ha recordat que l’Ajuntament de Redovà porta set anys pendent de la construcció del centre mèdic, i ha manifestat la seua satisfacció per haver aconseguit aquest acord que permetrà “que probablement abans de final d’any puguen estar fets tots els tràmits” que permeten seguir avant amb el projecte. El edifici s’alçarà en la Plaça Comunitat Valenciana, “un lloc cèntric en el qual es podrà prestar el servei de qualitat que mereixem els qui vivim a Redovà”.