La Policia Local de Redován ha realitzat una nova detenció, en aquest cas en la zona coneguda com a Camí dels Benitos, on pel que sembla un home pretenia forçar l’entrada d’un habitatge per a la seua ocupació. Els agents van capturar al suposat lladre, al qual l’acusen d’un presumpte delicte de robatori amb força a la casa que intentava forçar.

Els fets van ocórrer durant la vesprada d’ahir dimarts, quan la crida d’un familiar del propietari de la casa va alertar a la Policia Local en escoltar els colps que el després detingut propinava a la porta per a forçar-la. Els agents es van personar en el lloc, on van trobar al presumpte autor dels fets intentant obrir la porta principal de l’habitatge ajudat per un martell i un cisell.

El sospitós anava proveït d’una motxilla en la qual a més del martell i el cisell portava altres eines, entre elles tornavisos i alicates. Finalment, els agents van procedir a la detenció del sospite, al qual li l’ha imputada el delicte de robatori en grau de temptativa, i va ser posat a la disposició de la patrulla de la Guàrdia Civil de Callosa de Segura que també es va personar al lloc per a procedir al trasllat de l’home a la caserna després d’intervindre els efectes que tenia en el seu poder.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Redován, Adrián Ballester, ha ressaltat l’actuació dels agents al mateix temps que ha destacat la necessària col·laboració ciutadana, alertant amb una crida dels fets, per a aconseguir la detenció d’aquesta persona. Així, Ballester ha recordat a la ciutadania que davant qualsevol fet que puga considerar-se delictiu, és molt important donar avís a la Policia Local al número de telèfon 608072253, “perquè els agents estan preparats i compten amb tot el material necessari per a fer front a aquesta mena de situacions”.

Al mateix temps des de la Policia Local de Redován recorden que encara que aquest és un estiu atípic, de cara a les vacances és necessari prendre una sèrie de precaucions si deixarem els nostres habitatges buits, com comprovar que tot queda perfectament tancat o que no s’informe dels plans de vacances a ningú alié al cercle familiar, demanant al mateix temps a alguna persona de confiança que buide la bústia de manera periòdica.