• La subvenció rebuda ascendeix a un total de 950.000 euros

• Serà una realitat a partir de 2022 i comptarà amb una pista coberta multiusos en 1.215 metres quadrats d’espai útil

La Diputació Provincial d’Alacant ha donat llum verda al finançament necessari per a dur a terme la construcció, en el sector B4, del pavelló cobert esportiu de Redován, aprovat en el ple realitzat dimecres passat 5 d’agost.

D’aquesta manera, “s’han concedit 950.000 euros de subvenció dividits en tres anualitats, que al costat dels 260.000 que haurà d’aportar l’Ajuntament, completaran el pressupost de construcció de les noves instal·lacions esportives, que ascendeix a un total d’1.210.000 euros”, ha explicat el regidor d’Hisenda, Adrián Ballester. L’Ajuntament demanarà a la caixa de crèdit provincial de la Diputació Provincial d’Alacant un crèdit per a pagar el percentatge restant de finançament de l’obra, aproximadament un 21,5% d’aquest.

El projecte començarà a construir-se en el 2021 i inclou la construcció de l’edifici esportiu en l’actual complex d’Avinguda de la Llibertat, amb una superfície útil de 1.215 metres quadrats i 9,5 metres d’altura “amb capacitat per a una graderia doble i una pista coberta multiusos”, ha informat el regidor d’Esports, Ramón López, “sinó també la urbanització de la parcel·la, la reconversió i integració amb les instal·lacions anteriors i la millora d’accessos”. Així mateix, comptarà amb una recepció, espai de magatzematge, infermeria, cafeteria i vestuaris.

Per part seua, l’alcaldessa Nely Ruiz ha agraït la col·laboració de la Diputació Provincial d’Alacant, declarant també que “es tracta d’una obra molt esperada i necessària per als *redovanenses, que per fi comptaran amb un espai adequat, accessible i renovat per a la pràctica d’esport, i que farà de Redován un dels municipis amb major oferta esportiva de la Vega Baixa”.