Redován 26/12/2017. El Camp Municipal de Futbol Antonio Pascual Gil ‘Duana’ congregarà el dissabte a les promeses del futbol aleví i infantil de la zona en el primer Torneig ‘San Miguel Arcángel’ de Futbol Base en què es recaptaran fons per a l’obra de rehabilitació de l’església parroquial de Redován. El regidor d’Esports, Ramón López Escarabajal, ha presentat esta iniciativa hui junt amb el rector, Eloy Martín, i el coordinador del futbol base del municipi, Antonio Fenoll, i ha precisat que el futbol redovanense, “como altres entitats i col·lectius, també vol tirar una mà i sumar-se a la crida que va fer el nostre rector per a ajudar en la important obra que s’està realitzant en el nostre temple, que és a més una de les peces més importants del nostre patrimoni ja que es tracta d’un dels edificis més antics amb els que contamos”.

El benefici s’obtindrà de la venda de paperetes a l’entrada del camp de futbol, amb les que els que assistisquen podran, a més, participar en el sorteig de diversos productes nadalencs que es realitzarà durant el campionat. El torneig donarà començament a les deu del matí “y s’ha pensat com un dia de convivència, perquè jugarem els últims partits a la vesprada i també tindrem disponible el servici de cantina per a tot el que vullga quedar-se a menjar, sobretot tenint en compte a les persones que vinguen d’altres localitats de la Vega Baja”, ha precisat el regidor. Per la seua banda, el coordinador del futbol base, Antonio Fenoll, ha explicat que “serán huit equips de cinc clubs els que es donen cita sobre el césped”, els amfitrions del FB Redován, el CD Beniel, el Callosa Esportiva, l’Orihuela CF i Santo Domingo, “por el que esperem tindre un gran dia de convivència entre futbolistes i familiares”.

Per la seua banda, el rector de Redován, Eloy Martín, ha animat no sols a les famílies dels futbolistes, sinó a tots els veïns i veïnes, a acudir al camp de futbol en algun moment de la jornada “para fer efectiva eixa convivència de què sobretot en estes dates nadalenques ens agrada disfrutar amb les nostres famílies i els nostres amigos”. Així mateix va agrair per endavant la participació en la part benèfica de l’esdeveniment “porque dins de poc tindrem la nostra església de nou en ús i sabrem que ho hem aconseguit gràcies a tots i a todas”.