Redován 4/7/2017. Un total de 250 xiquets i xiquetes disfruten des d’ahir de les tres escoles d’estiu posades en marxa des de la Regidoria d’Esports de Redován, tenis, natació i multideporte. En el cas del multideporte, l’Ajuntament de la localitat ha comptat amb una subvenció per part de la Diputació Provincial. El regidor de l’àrea, Ramón López, assegura que l’ajuda “ha permés fixar preus assequibles, la qual cosa ha possibilitat que hagen sigut molts els xiquets i xiquetes inscrits, un total de 150 només en multideporte”. Açò suposa que la xifra siga major que mai “y estem molt contents per haver tingut tanta aceptación”, ha explicat l’edil.  La institució provincial ha subvencionat al Consistori redovanense el 36,85% del total del pressupost d’esta escola esportiva que té un cost total de 14.964 euros. Així, una vegada que es justifique el gasto podran rebre’s 5.515,15 euros de la Diputació.

 Les activitats, dirigides a xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys i que es realitzen en el Poliesportiu Els Passos fins al dia 28 són molt variades. El regidor ha indicat que practicaran futbol, bàsquet, handbol, voleibol, beisbol, bàdminton, esgrima, senderisme, i tindran l’oportunitat de conéixer també jocs tradicionals i de realitzar gymkanas. “Para per a fer més suportable la calor de l’estiu hi haurà jocs acuáticos”, ha assegurat López, el qual ha apuntat que també s’ha inclòs un rocòdrom “que és el més demandat cada año”.

 Esta escola, com totes les que se celebren una vegada que acaben les classes en el col·legi, està pensada per a possibilitar la conciliació de la vida laboral i familiar, per la qual cosa s’han establit horaris d’entrada i eixida flexibles. El regidor d’Esports ha comentat que l’entrada s’inicia a les 8.45 hores del matí, amb mitja hora de marge fins a l’inici de les activitats a les 9.15 hores. “Con l’horari d’eixida es fa el mateix, les pràctiques esportives acaben a l’una però les mares i pares tenen fins a l’una i mitja per a la recogida”.

Respecte al tenis, hi ha 50 xiquets i xiquetes apuntats al staff estiuenc mentres que un altre mitjà centenar acudixen als cursos de natació que es realitzen en la piscina coberta de Redován, la qual cosa aconseguix la xifra total de 250 alumnes i alumnes en les activitats esportives d’este estiu.