Escola de Bàsquet

Persona de contacte per a inscripcions:

Javier. Telèfon: 618014504

L’any passat un grup de xavals de l’institut tenien necessitat de jugar a bàsquet, es van ajuntar entre ells, van buscar una persona que els entrenés i per primera vegada van participar en una lligueta no federada amb equips de la zona, de 7 equips van acabar tercers. Aquest any el que es busca és partint d’aquesta base que ja es té amb l’equip ja en categoria “cadet” formar nous equips començant des de baix.

Després de la bona acollida que van tenir les jornades de bàsquet en vacances escolars de Setmana Santa del curs anterior utilitzant les instal·lacions del col·legi, es va poder observar que el bàsquet és un esport que agrada i que es demana ja que van haver nens que van preguntar que quan podien jugar una altra vegada.

Aquest any, aprofitant l’inici del curs es vol fomentar la creació d’una escola de bàsquet formada per equips en 5 categories d’edat (prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet en categories mixtes tots ells). S’estan realitzant ja gestions amb diferents organitzadors de lligues per veure quina s’adequa millor a la nostra escola i així poder participar en aquesta lliga.

Els entrenaments al poliesportiu quedarien distribuïts de la següent manera:

  • Infantil: dilluns-dimecres-divendres de 18: 45-20: 15
  • Cadet: dilluns-dimecres-dijous de 20: 15-21: 45

Els entrenaments al col·legi quedarien distribuïts de la següent manera:

  • Prebenjamí: dilluns-dimecres de 17: 15-18: 15
  • Benjamí: dimarts-dijous de 17: 15-18: 15
  • Aleví: dimarts-dijous de 18: 30-19: 30