Club Running One Move

La Regidoria d’Esports col·labora en aquesta activitat

que organitza la clínica One Advanced Clinic

T’agrada córrer però no trobes a ningú per fer-ho? Portes un temps corrent i estàs fart de no millorar per més que ho intentes? Vols aprendre la tècnica de carrera i gaudir entrenant amb entrenadors qualificats? Per tot això i molt més, en ONE MOVE juntament amb la Regidoria d’Esports de Redován hem decidit crear el nostre propi Running Club, un ambient on gaudir d’aquest gran esport amb la companyia dels preparadors més qualificats de ONE Advanced Clinic i un grup de persones amb ganes de posar-se les sabatilles i sortir a fer quilòmetres.

El running és el moviment més natural de l’ésser humà. Des de fa milers d’anys, aquesta activitat ha format part de la nostra vida. Tot i que la finalitat de la cursa ha canviat al llarg del temps, les sensacions i millores que provoca en el nostre organisme ens permeten beneficiar-nos d’ella encara, com per exemple:

  • Millora del sistema cardiovascular i respiratori a causa de la gran activitat a la qual sotmetem el nostre cor i pulmons.
  • Tonificació general de tot el teu cos, des dels peus al cap.
  • Millora de la mineralització dels ossos causada per l’impacte produït en córrer.
  • Eliminació de l’estrès, més activitat mental i estat d’alerta a causa de les hormones alliberades mentre correm.

Córrer no només ens provoca aquests beneficis, sinó que t’ajudarà a millorar la teva relació amb els companys del gimnàs, treball, amics … i crear un grup d’entrenament ideal. Tot el que necessites per iniciar-te o evolucionar en aquest fantàstic esport.

Data de començament de l’activitat: 2015.09.14
Cost de l’activitat: 5 € mensuals, primer més regal samarreta tècnica “jo em moc i tu?”
Durada: 20 hores, d’1 a 1,5 h, cada dilluns del mes.
Lloc: Des del 7 d’octubre la cita esportiva serà els dimecres al poliesportiu B4 a les 20.30 hores.
Si estàs interessat pots sol·licitar més informació a ONE Advanced Clinic, situat en Carrer Pascual Martínez Nº 49 de Redován.