• Els trams van des del Pont Alt a l’accés a Redován i des del Barri El Racó fins a l’entrada al veí municipi de Callosa

El regidor d’Infraestructures de l’Ajuntament de Redován, Ramón López, ha rebut la visita d’Enrique del Riu, cap del servei territorial de la Conselleria d’Obres Públiques a la província d’Alacant, al costat de la tècnica de conservació de carreteres Rosana Climent i Pedro Mora, tècnic mitjà d’Obres Públiques de la Generalitat. Els responsables autonòmics han volgut saber com marxen les obres del carril bici en l’entrada a Redován per la pedania oriolana de la Campaneta. L’edil ha aprofitat per a sol·licitar l’execució de noves obres de millora de la seguretat viària en l’accés a la localitat, en concret des de la zona del Pont Alt on el govern municipal també vol executar un tram de carril bici d’al voltant d’un quilòmetre.

Ramón López ha explicat que “s’ha sol·licitat als responsables d’Obres Públiques de Generalitat l’estudi per a la implementació de carril bici o, si no és possible, la instal·lació d’acerat, des de la zona del Pont Alt, en la carretera que uneix Orihuela amb Redován, cap al nucli urbà del municipi”. El regidor ha precisat que se sol·licita una actuació igual “des de l’eixida des del barri del Racó cap a la veïna localitat Callosa”. Aquest últim tram amb una longitud aproximada de 200 metres. Segons el parer de López totes dues “actuacions serien molt beneficioses i ajudarien a millorar el desplaçament dels *redovanenses d’una manera més sostenible i respectuosa amb l’entorn. Al mateix temps ha incidit en què “l’accés a Redován es faria més segur per als usuaris de la bicicleta”.

La reunió també ha tingut com a objectiu revisar l’evolució de les obres d’ampliació del recorregut del carril bici al costat de la CV-919 La Campaneta-Redován, que van començar el mes de setembre passat fins al nucli urbà de la localitat. Les obres avancen a bon ritme i es preveu la seua finalització a mitjan mes d’octubre, permetent la circulació en doble sentit de bicicletes en els quatre metres d’ample del carril.