Notícies
Potatge de cigrons
Ingredients: 400 grams de cigrons. 100 grams de mongetes. 100 grams de Bledes. 400 grams de patates. 4 grans d'all. 1 cullerada de pebre vermell 1 de farina. Oli, aigua, sal i safrà. Preparació: Posar els cigrons en remull durant la nit anterior. Es posen a...
Olla gitana
Ingredients: 250 g de cigrons. Patates, un xirivia i bajoques. Carxofes i dues fulles d'api. Cansalada-quatre botifarres. 1 cullerada de farina. Oli d'Oliva; pebrot mòlt. 2 o 3 cebes i tomàquets. Preparació: Els cigrons hem de posar-los en remull des del dia anterior...
Molles de pa
Ingredients: pa patates faves alls Preparació: Posem el pa en remull (1 o 2 minuts), el traiem i l'escorrem bé. Anem desmenuzándolo a trossos petits fins esmicolar completament. en una paella escalfem oli i li tirem els alls sencers amb un tall al costat. Afegim les...
Guisat de conill amb mandonguilles
Ingredients: 1 Conill. ½ Kg. De patates. 100 cl. D'oli. Mandonguilles: 150 grams de pa dur. Menuts i algun tros del conill. Sang de conill. 1 ou. Pinyons i sal. Morter: 3 grans d'all 5 ametlles. Julivert. Preparació: En un bol es barreja la molla de pa amb...
Guisat de bacallà
Ingredients: ½ Kg. De bacallà a trossos. ½ Kg. De patates. ½ kg. De tomàquets. ½ kg. de cebes. 60 grams d'ametlles fregides. 1 cap d'alls. 2 o 3 fulles de llorer. 3 ous. 6 o 7 clavillos i boletes de pebre en gra. Una mica de farina (per arrebossar). Preparació: Posem...
guisat de mandonguilles
Ingredients: ½ Kg. De gall dindi amb closca. 1/4 i mig de gall dindi picat. Un tros de magre de porc. Un trosset de cansalada. 2 filets de pit de pollastre. 2 fetgets de pollastre. Una mica de sang. Un ou. 4 o 5 grans d'all. 3 patates. Un tomàquet. Una cullerada de...
Estofat de vedella
Ingredients: Vedella (carrillera). Patates. Ceba. Alls. Llorer. Vi blanc o negre. Safrà. Claus i sal. oli Preparació: En una paella o en l'olla en què es vagi a cuinar, fer oli i erogar la ceba a trossets, els alls, el llorer i els claus, a mitja cocció, afegir la...
Cuit de pavo amb pilotes
Ingredients: 1 kg. De pavo 250 grams de cansalada. 500 grams de cigrons remullats. 1 kg. De patates. Api. Botifarres de ceba. Sal. Safrà. Preparació: Probablement sigui aquest el plat més tradicional de Redován i de tota la comarca del Baix Segura del...
Cargols en brou
Ingredients: ½ Kg. De patates. 1 kg. De cargols. Ceba. Xoriço. 1 tomàquet sencer. Farina. All. Comins i Sal. Nyores tendres. Oli. Julivert. Preparació: El dia anterior, es renten molt bé els cargols amb aigua i sal, i es troben a una cassola. Després s'unta amb...
Camarrojas fregides
Ingredients: ½ Kg. De bledes. ½ kg. De camarrojas. ½ Kg. Lizones i sarrajones. ½ Kg. De tomàquet. Alls durs o tendres. 2 nyores. 1 sardina de bota "salada". Oli. Sal. Preparació: Rentar bé les verdures i bullir. Un cop bullides s'escorren molt bé amb un...





