Tlfn. 966 75 40 25 - Plaza Ayuntamiento Nº1, 03370 Redován admon@redovan.es
  • El projecte compta amb un finançament de quasi 98.400 euros i suposarà la reforma i rehabilitació del centre públic de majors del municipi

L’Ajuntament de Redován comptarà pròximament amb un centre de la 3a edat més accessible i renovat, gràcies a una subvenció de 98.391 euros de la Diputació Provincial d’Alacant, i que té com a objectiu la reforma i rehabilitació de diverses zones d’aquesta instal·lació municipal. El finançament rebut està emmarcada dins de les convocatòries per a inversions financerament sostenibles de la Diputació per a l’anualitat de 2019, i permetrà al Consistori millorar l’accessibilitat de l’edifici, que “a causa de la seua antiguitat, presenta diversos dèficits en els seus acabats arquitectònics i en les seues instal·lacions”, ha informat José Najar, regidor d’Urbanisme.

La principal actuació estarà centrada en la reforma integral de les condícies de la planta baixa, així com de la primera i la segona, “per a la seua adequació a la normativa d’accessibilitat, i facilitant l’ús de les instal·lacions als veïns i veïnes amb mobilitat reduïda”, ha explicat l’edil de Benestar Social, Marisol Ibáñez. Els treballs, que es realitzaran durant l’any vinent, inclouran la substitució de la lampisteria i sanejament, així com de la il·luminació i instal·lació elèctrica, sanitaris i accessoris, i l’enrajolat i fals sostre de les condícies.

De la mateixa manera, aquesta subvenció permetrà la realització d’una altra mena de millores en l’edifici com la substitució de la fusteria exterior i d’alumini del vestíbul, i la cristalleria de la porta d’entrada. Les portes interiors de pas a les condícies, cuina i dependències del centre també seran substituïdes, juntament amb la il·luminació del vestíbul, que es canviaran per bombetes de LED. També es procedirà a eliminar el paviment existent en l’entrada, a la col·locació d’un fals sostre i a la pintura d’interiors d’aquesta zona.

L’alcaldessa de Redován, Nely Ruiz, ha agraït a la Diputació la concessió d’aquesta subvenció, que servirà per a completar les ja realitzades en aquest centre i que faciliten l’accés als usuaris, com són l’emplaçament d’una rampa i l’adequació de l’acerat, la instal·lació d’una barana i la senyalització d’una plaça d’aparcament en les proximitats per a usuaris amb mobilitat reduïda, “actuacions amb les quals aquest centre podrà oferir millors serveis als seus usuaris i atendre els nostres majors com es mereixen”, ha manifestat la primera edil.

Pin It on Pinterest

Share This